«Завтра ми відкриваємо нашу головну новорічну ялинку!» — міський голова Олександр Кодола

 

 

 

 

Вже завтра, 19 грудня, у Ніжині буде відкрито головну 15-метрову новорічну ялинку. Про це нагадує Ніжинський міський голова Олександр Кодола.

Очільник міста також повідомляє, що завершується встановлення Луна-парку, практично повністю готова до селфі та фотосесій святкова локація перед мерією.

«З понеділка разом з місцевим бізнесом прикрасимо ще кілька об’єктів: будівлю виконкому на площі та оновлену алею Шевченка. Дуже хочеться вдихнути свято та енергію радості в наші буденні справи! У своєму віці та з тим багажем перемог і поразок, які траплялися зі мною, я точно знаю: диво – це те, що ми робимо самі. Ось поки сам не встанеш і не почнеш ворушитись – нічого не зміниться. Так і наш новорічний настрій теж результат виключно внутрішнього настрою!

Я звертаюся до всіх підприємців, власників кав’ярень, ресторанів, магазинів тощо: зробіть подарунок собі та всім городянам – прикрасьте свої фасади та прилеглу територію! Давайте створимо свято у місті!

Дорогі ніжинці, підтримайте цю ідею: прикрасьте свої будинки, двори, під’їзди, вікна квартир новорічною символікою. І нехай святкового настрою всередині кожного з нас стане трохи більше!

Іноді потрібно зробити неможливе, щоб викликати в когось лише посмішку, але часом достатньо й однієї посмішки, щоб усе стало можливим», — підкреслює міський голова Олександр Кодола.

Сайт «УН»

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь