Зимова казка – в Ніжині: ілюмінацій стане ще більше!

 

 

 

 

Зима впевнено входить у свої права. Учора, 19 грудня, в Ніжині урочисто відкрили головну красуню новорічних свят – 15-метрову ялинку.

ЧИТАТИ Весело і святково: у Ніжині засяяли вогні на новорічній ялинці. Фото

У ході сьогоднішньої оперативної наради міський голова Олександр Кодола зазначив, що, незважаючи на несприятливі погодні умови, свято вдалося на славу. Дійсно, позитивні емоції переповнювали і дітлахів, і дорослих.

Радують новорічні анімаційні фігури, всі помітили, що цього року їх додалося, і, за словами міського голови, кожного року в Ніжині їх буде все більше, щоб ніжинці наповну відчували атмосферу свят.

Цьогоріч уже встановлено анімаційну композицію і на початку вулиці Гоголя.

“Спільно з місцевим бізнесом, продовжуємо облаштовувати ілюмінацію в Ніжині, – повідомив Олександр Кодола. – Сьогодні розпочнемо монтаж новорічної ілюмінації на будівлі виконкому, а потім – монтаж ілюмінації на оновленій алеї Шевченка.

РАНІШЕ МИ ПИСАЛИ Ніжин: співпраця влади з бізнесом дає результати!

Олександр Кодола підкреслив, що це відбувається не за бюджетні кошти, а в рамках співпраці з підприємствами, які працюють в Ніжині. Міський голова подякував підприємствам, які не тільки сплачують податки в місцевий бюджет, а й усвідомлюють свою соціальну відповідальність. “За тиждень-півтора центр міста буде виглядати по-іншому, святково, новорічно, – підкреслив очільник міста. –  Хочеться дарувати людям  радість і святковий настрій навіть у буденні справи”.

Олександр Кодола звернувся й до інших підприємців, власників кафе, магазинів та ресторанів Ніжина, щоб вони так само зробили подарунок і собі, й ніжинцям, і прикрасили фасади їхніх будівель і прилеглу до них територію. Так само й кожен ніжинець може прикрасити свої будинки та балкони новорічними гірляндами. Це не вимагає великих затрат, зате гарний новорічний настрій буде гарантовано!

Нежатин

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь