Міська влада – на боці людей: нагальне питання якісного теплопостачання розглянули на засіданні виконкому

 

 

 

 

23 грудня на черговому засіданні виконавчого комітету було розглянуто проект рішення «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання по ТОВ «КРАТО-НТ».

Під час розгляду проекту були присутні мешканці будинків, яких обслуговує дана компанія. Ніжинці висловлювали незадоволення від отриманих послуг. А саме, мешканці говорили, що в їх квартирах недостатньо тепло та не має в місті регіонального представника від ТОВ «КРАТО-НТ», щоб оперативно розв’язувати питання.

Міський голова Олександр Кодола поставив вимогу до ТОВ «КРАТО-НТ». По-перше, забезпечити надання якісних послуг. По-друге, температурний режим в приміщеннях повинен відповідати затвердженим нормам та вимогам. По-третє, повинна бути комунікація з мешканцями, щоб оперативно розв’язувати нагальні питання. По-четверте, здійснити перерахунки за тепло, якщо послуги надавалися неякісні послуги. А також, негайно перевірити разом з мешканцями будинків, обстежити їх будинки та визначити, яка надходить температура до їх будинків, щоб в майбутньому не було ніяких проблем.

Олександр Михайлович підкреслив, що міська влада на боці громадян та всіляко буде їх підтримувати. Неприпустимо залишати людей без тепла в таку пору року.

nizhynrada.gov.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь