Ніжинські туристи достойно представили наше місто на обласних змаганнях

 

 

 

 

Уже традиційно кожного року, 25 грудня, на Різдво, вихованці ніжинських туристичних гуртків їздять на відкритий Кубок президента Чернігівської Федерації спортивного туризму у закритих приміщеннях. Не винятком став і цей рік.
На змагання з’їхались спортсмени майже з усіх куточків нашої області, де є туристський рух, а саме: з Ніжина, Прилук, Коропа, Семенівки, Талалаївки, Варви, а також гості з інших областей – разом понад 100 учасників.
Усе, як завжди, пройшло в дружньому колі – і позмагались, і поспілкувались із друзями та знайомими. Змогли вибороти призові місця.
Так, Музиченко Данило став першим в особистому заліку серед юнаків 2006-2007н. р., а Трегубу Нікіті не вистачило балів до третього місця. Кузьменко Дмитро посів шосте місце у своїй віковій підгрупі. А серед новачків, для кого ці змагання були першими, Сорока Олександра посіла друге місце.
Перш за все змагання – це не тільки можливість показати свої знання, вміння та навички, а ще гарне місце зустрічі з однодумцями та друзями. Здоров’я всім! І долучайтесь до туристського руху!

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь