ДТП на Ніжинщині: майже всі травмовані – у тяжкому стані

Майже всі травмовані в масштабній за кількістю потерпілих ДТП на Чернігівщині за участю позашляховика та мікроавтобуса – у тяжкому стані.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в лікарнях, куди їх доправили.

Із 10 постраждалих в ДТП, яких привезли до нас, тільки двоє були відправлені на амбулаторне лікування. Вісім травмованих ми госпіталізували з тяжкими травмами й переломами. У дитини – забій мозку, вона теж у важкому стані. Дівчинка поки що в нас, вона у свідомості, але її, певно, доведеться, відправляти до Києва або Чернігова“, – розповів генеральний директор Бахмацької центральної міської лікарні Сергій Чалий.

Ще одну травмовану в ДТП людину рятують в Ніжинській центральній міській лікарні. Там розповіли, що жінку прооперували вночі, зараз вона в реанімації, стан її тяжкий.

Щодо розбіжностей у кількості постраждалих в автопригоді, то в поліції, яка дає цифру дев’ять, пояснили, що такими є дані слідства. Воно рахує людей, яких госпіталізували. Загалом же в салонах обох автівок-учасниць ДТП було 11 осіб. У легковику – жінка-водій і 10-річна пасажирка, в мікроавтобусі – водій та 8 пасажирів.

Як повідомли раніше, дана автопригода сталася 9 січня о 21.26 біля с. Городище Батуринської громади Ніжинського району на 113 км автодороги Кіпті-Глухів-Бачівськ. Водійка автомобіля “Toyota RAV4” (45-річна мешканка Київщини) не впоралася з керуванням та виїхала на смугу зустрічного руху, де зіткнулася з мікроавтобусом “Renault Master”, яким кермував 26-річний чернігівець.

Поліція відкрила провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли тяжке тілесне ушкодження) та почала досудове розслідування.

Фото: ДСНС

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь