Створення в Ніжині авіалогістичного центру – це початок нової історії економічного розвитку Чернігівщини

 

 

 

 

15 січня, за підтримки міського голови Ніжина Олександра Кодоли, відбулася зустріч представників  міської влади Ніжина з головою Чернігівської ОДА Вячеславом Чаусом.
У ході зустрічі обговорили важливі проєкти для нашого міста та дієві кроки до їх реалізації. Зокрема мова йшла про створення авіалогістичного хабу в Ніжині та стратегію розвитку Ніжинського аеродрому.
Міський голова Олександр Кодола підкреслив важливість реалізації цих проєктів не тільки для Ніжина, а й для Чернігівщини, і України вцілому.
“Переконаний, реалізація цього потужного проєкту буде точкою зростання економіки всього регіону”, – зазначив Олександр Кодола.
“Створення в нашому місті логістичного центру – вкрай важливий проєкт, –  додав  радник міського голови Сергій Охонько. – Це початок нової історії економічного розвитку не тільки Ніжина, а й Чернігівщини загалом.
Відкриття такого центру, насамперед, позитивно вплине на інвестиційну привабливість Ніжина,  допоможе розвитку інших сфер економіки.
На аеродромі  до 150 гектарів вільної землі із загальних 500, яку доцільно задіяти під будівництво логістичного центру, ангарів, складів, виставкових центрів, тобто є можливість розвитку.
 У ході зустрічі було визначено ключові проблемні питання по аеродрому, які ще потребуть всебічного доопрацювання. Але той незаперечний факт, що ця тема розвивається і є чіткі плани на майбутню реалізацію цього стратегічного проєкту, додає впевненості, що ми усі рухаємось у правильному напрямку.
Наступна зустріч відбудеться з керівництвом МВС та ДСНС України.
Переконаний, реалізація цього масштабного інфраструктурного проєкту сприятиме зростанню економіки всієї Чернігівщини”.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь