Минулого тижня у поліції Ніжина зафіксовано 258 звернень громадян

 

 

 

 

З 16 по 22 січня Ніжинським відділом поліції зареєстровано 258 звернень громадян, з яких по 17 розпочато  кримінальні провадження. Рівно стільки ж було на попередньому тижні (2021 році – 18).

Поліцейськими складено 197 адміністративних матеріалів. Накладено штрафів на майже 57 тис. грн., на розгляд до інших органів направлено 29 адмінпротоколіив.

Порушень ПДР на дорогах громади виявлено 49. У стані алкогольного сп’яніння за кермом було 6 водіїв. Ще 6 не мали при собі відповідних документів.  За тиждень сталося 3 дрібних ДТП, до відповідальності притягнено 5 пішоходів.

По зупинці-стоянці складено 7 постанов. За порушення ПДР водіями великотоннажних транспортних засобів винесено 5 постанов.

Поліцією виявлено 72 факти розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях, що на 25 більше, ніж на попередньому тижні. 11 протоколів складено за вчинення насильства в сім’ї.  4 протоколи складено відносно батьків, які неналежним чином виконують обов’язки по вихованню дітей. За тиждень маємо 9 фактів безпідставного виклику поліції.

Віднедавна поліція позбавлена повноважень на притягнення до дисциплінарної відповідальності за порушення правил, щодо перебування у громадських будинках, спорудах чи громадському транспорті без захисних масок чи респіраторів, тобто за порушення  ч. 2 ст. 44-3 КУпАП. Тепер такі повноваження мають виконавчі органи місцевих рад. Протягом тижня адміністративні матеріали за даною статтею не складалися.

Що стосується зареєстрованих кримінальних проваджень.

ЧИТАТИ ПО ТЕМІ: На місцевого підприємця та його знайому вчинено розбійний напад

Всього їх 17, за аналогічний період минулого року (18). Маємо 7 крадіжок, 3 факти спричинення легких тілесних ушкоджень, по 1 факту незаконного зберігання зброї та наркотиків, а також тяжкі тілесні ушкодження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Удар ножем в живіт відправив ніжинця до реанімації

За інформацією Ніжинського відділу поліції

Фото ілюстроване

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь