На Чернігівщині за добу у пожежах загинуло двоє людей

 

 

 

 

Протягом минулої доби рятувальники Чернігівщини ліквідували 9 пожеж у житловому секторі громадян. На жаль, під час пожеж загинули дві людини.

За інформацією ГУ ДСНС у Чернігівській області, 24 січня о 22:46 сталася пожежа в одному з приватних господарств, що в м. Остер. На місце події оперативно прибуло два відділення 7-го Державного пожежно-рятувального посту з м. Остер та відділення рятувальників із смт Козелець. У ході ліквідації пожежі надзвичайники виявили тіло 72-річного чоловіка без ознак життя. Вогнем знищено покрівлю та перекриття по всій площі. Причина пожежі встановлюється.

Ще одна трагедія трапилася цього ж дня в с. Крехаїв Остерської територіальної громади Чернігівського району.  Загорівся житловий будинок.

На час прибуття надзвичайників вогнем був повністю охоплений будинок. Під час гасіння в одній з кімнат будинку рятувальниками знайдено тіло 61-річного господаря будинку. Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття будинку по всій площі, домашні речі. Ймовірною причиною виникнення пожежі послужило порушення правил монтажу нагрівальної печі.

Обставини трагедій в обох випадках наразі встановлюють правоохоронні органи.

newch.tv

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь