Урочистості в Ніжинському виші: вручення дипломів магістрів. Фото

 

 

 

 

Сьогодні, 27 січня, у стінах нашого славетного Ніжинського вишу відбулося урочисте зібрання з нагоди вручення дипломів магістрів.

Повідомляє Нежатин.

Багато теплих слів сьогодні було сказано на адресу випускників.

Понад 3 сотні студентів гордо понесуть звання випускника Ніжинського вишу.

З вітальним словом виступив ректор університету Олександр Самойленко, який закликав випускників завжди пам’ятати про свою «Альма-матер».

Міський голова Олександр Кодола побажав, щоб свої отримані знання і досвід випускники використали на благо нашої держави й нашого міста, нових перемог та досягнень і Божого благословення.

Вітали магістрів  і почесний громадянин Ніжина, депутат міської ради Володимир Мамедов, начальник Управління освіти Валентина Градобик, поет, лауреат Шевченківської премії  Леонід Горлач.

Приємно нагадати, що і Володимир Мамедов, і Леонід Горлач – почесні випускники легендарного Ніжинського університету.

Крім численних привітань та урочистих вручень дипломів, була ще приємна мить: міському голові Олександру Кодолі та поету Леоніду Горлачу ректор університету Олександр Самойленко вручив Подяки за участь у встановленому рекорді України — минулої осені,  під час проєкту “Читаємо Гоголя разом” тривалістю в одну добу цілу, і міський голова, і поет  брали участь у читаннях.

Вітаємо молодих і талановитих випускників! Бажаємо багато цікавих зустрічей, невичерпного джерела доброти, здійснення задумів, а мудрість і щирість нехай будуть неодмінними супутниками в житті!

 

 

Фото Нежатин

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь