Ніжинський краєзнавчий музей – переможець!

 

 

 

 

30 вересня завершилося онлайн голосування у конкурсі “Чернігівщина туристична”. У онлайн конкурсі взяли участь ніжинські музейники. В номінації “Музейний заклад” було представлено два музеї: Народний музей українського старовинного костюма та побуту Ніжинської дитячої хореографічної школи, який набрав 600 голосів і посів 4 місце у загальному рейтингу, та Ніжинський краєзнавчий музей І. Спаського, який набрав 1528 голосів та посів перше місце у даній номінації перемігши Прилуцький краєзнавчий музей імені В. І. Маслова та Національний історико-культурний заповідник “Гетьманська столиця”.

Читати по темі: Ніжинські музеї “борються” за звання кращих в області

Вагомим внеском у перемогу Ніжинського краєзнавчого музею  стала активна позиція директора музею Геннадія Дудченка, який постійно агітував громадськість за підзвітний заклад та розповсюджував інформацію про конкурс у соціальних мережах. Ніжинці радо підтримали ініціативу Геннадія Миколайовича та майже в останні хвилини вивели заклад з другого мiсця на перше.

Читати по темі: Ніжинський краєзнавчий музей потребує твого голосу!

У номінації “Фахівець туристичного супроводу” була представлена Лілія Руденко, наукова співробітниця відділу “Поштова станція” Ніжинського краєзнавчого музею.

Читати по темі: Ніжинська “Поштова станція” святкує 25-ту річницю

Читати по темі: Забуті символи Ніжина

Лілія Михайлівна присвятила 32 роки музейній справі та заслуговує на визнання та перемогу. Тому вона посіла почесне друге місце у загальному рейтингу. Завдяки її знанням про минуле Ніжина журналістами було підготовано  досить багато статей, а знання Лілії Михайлівни просто вражають кожного туриста, якому вона проводить екскурсію нашим славетним містом.

Читати по темі: Таємничі легенди Ніжина, про які ви не знали

 

Лілія Журко

 

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь