Ніжинські дітлахи вчилися випікати печиво (фото)

 

 

 

 

На початку жовтня вихованці Ніжинського Центру соціально – психологічної реабілітації дітей відвідали “Першу пекарню”.

Діти ознайомилися з професією кондитера, побачили, як на світ з’являються смачні кекси, тістечка, торти.
Вихованці дізнались про важку працю пекаря кондитера, остання познайомила дітей з етапами виробництва печива. Діти дивувалися швидкості руху рук пекарів, роботі сучасного енергоощадного обладнання, що дозволяє не лише випікати якісну продукцію, а й робити її значно дешевшою внаслідок меншого споживання газу й електроенергії.

Також дітлахи взяли участь у майстер-класі та успішно пройшли навчання з випічки справжнього пісочного печива: самостійно виготовляли та прикрашали власне печиво.
Родзинкою екскурсії стало пригощання малюків смачними маффінами та рогаликами, які діти із задоволенням куштували, запиваючи компотом. А коли чекали поки спечеться власне печиво, діти мали змогу на власні очі побачити, як готують улюблену всіма піцу.
Малеча була сповнена вражень та позитивних емоцій від екскурсії, тому що несли у центр смачне печиво для усіх вихованців центру.

Після відвідання пекарні багато дівчаток захотіли в майбутньому стати пекарями. Тож цей захід для всіх був не лише цікавим та пізнавальним, а й смачним!

 

Ніжинський Центр соціально – психологічної реабілітації дітей

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь