Обдарована ніжинська молодь створила яскраву атмосферу нескінченного свята

 

 

 

 

Багата на плоди українська земля, і мова йде не лише про фізичну їжу. Духовна велич народу, її дух та краса, народжуються разом з дитиною та зростають у обіймах лагідних слів першої маминої пісні. Український фольклор – це надзвичайно мелодійний, витончений та сильний інструмент зростання українського духу. Його незламність, різноманіття та потужність продемонстрували в приміщенні Ніжинського зразкового ансамблю «Ритм» вихованці Ніжинської дитячої хореографічної школи.

Приводом для святкування були три свята: Міжнародний День музики, День ветерана, День людини похилого віку, та ще одна подія – посвята учнів першого класу НДХШ в юні музиканти.

Незмінним елементом українського фольклору також завжди була туга за минулим та журба за визначними людьми, якi відійшли у вічність, але залишили значущий слід в історії рідної землі.

Саме у дні яскравого жовтня минає рік, як відійшла у вічність талановита людина, прекрасний педагог та наставник, яка викохала не одну плеяду талантів Ніжинщини – Ведда Абрамівна Розен.

На честь наставниці її вихованці, вже самі знані вчителі з великим багажем знань, презентували свої постановки та ще раз довели всім присутнім, що ніжинська земля – невичерпне джерело творчості!

Лілія Журко, фото автора

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь