Маленькі ніжинці проводжали бійців

 

 

 

 

СЛУЖІТЬ, ХЛОПЦІ!
БЕРЕЖІТЬ МИР І РІДНУ УКРАЇНУ !

Цього жовтневого дня, на передодні Покрови дошкільники ДНЗ №13 «Берізка» пережили вже традиційні зворушливі хвилини проводів молодих бійців до лав Української армії.
Маленькі козачата і дівчата долучилися до зворушливих вітань представників влади нашого древнього і вічно юного Ніжина – військового комісара Якущенка В.М., заступника міського голови Алєксєєнка І.В. , заступника голови Ніжинської райдержадміністрації Малашенко О.М., заступника голови Громадської Ради міста Величко Л.М.. Діти вправно марширували з жовто-блактним прапором під оплески новобранців та їх батьків, емоційно читали вірші про рідний Ніжин, Україну, героїзм і звитягу воїнів .
Приємним сюрпризом для всіх нас була зустріч з одним із новобранців. Це наш рідний вихованець дошкільного навчального закладу №13 «Берізка» Сидорець Ігор і його тато Олександр ! Ігорю на сьогодні 21 рік, а здається вчора він був зовсім маленьким…
На згадку про почесну місію і незабутні проводи діти-дошкільники подарували майбутнім воїнам власноруч виготовлені макітри з варениками та побажаннями доброї служби. Ще й пригостили справжнісінькими, гарячими, смачними варениками з вишнями!
Служіть хлопці, бережіть мир і рідну Україну!

Наталія Примушко директор ДНЗ №13 “Берізка”

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь