“Зброя та безпека — 2018”: чим цього року дивував Ніжин

 

 

 

 

У Києві 9 жовтня відкрилась ХV Міжнародна спеціалізована виставка “Зброя та Безпека – 2018”, ХI Міжнародний авіакосмічний салон “Авіасвіт – ХХІ” і ХVII Міжнародна спеціалізована виставка “Технології Захисту/ПожТех – 2018”. Виставку відвідали офіційні делегації оборонних відомств з сімнадцять країн.

Окрім представників організаторів, участь у відкритті виставки взяли члени уряду, керівництво силових відомств, очільники іноземних оборонних відомств та делегацій, представники посольств.

Україну окрім Укроборнпрому та інших представляють ніжинські зброярі з ВЧ А4558 з модернізованими та розробленими зразками стрілецької зброї та механізмами удосконалення стрілецької справи, котрі вже використовуються збройними силами, а саме військовослужбовцями 95 десантно-штурмової бригади та 36 бригади морської піхоти.

Ніжин представляють віськовослужбовці А 4558 Стрелко Сергій Миколайович, Сацюк Андрій Васильович, Кононяко Олександр Володимирович, Волошина Юлія Сергіївна з унікальними зразками розробленими та виготовленими в ніжині протиснайперськими комплексами калібру 14.5 мм, модернізованими зразками снайперського комплексу “Мосіна”.

Виставка “Зброя та Безпека – 2018” умовно поділилась на два блоки – військовий та цивільний. У першому найбільший інтерес глядачів викликали готові зразки військової техніки, серед яких озброєння сухопутних військ, правоохоронних органів, військова авіація. Всього цей розділ представляло 380 учасників.

Зазначимо, що військова частина А4558 постійно вирішує завдання, щодо технічного забезпечення військових частин Збройних Сил України  та готова виконувати завдання за призначенням. До речі, частина єдина в Україні здатна проводити та виконує ремонт зенітних самохідних установок ЗСУ-23-4 «Шилка».

 

Працівники частини не залишаться осторонь проблем нашої держави та постійно працюють у напрямку економії державних коштів, модернізуючи та удосконалюючи наявні зразки зброї, що дозволяє замінити дорогі іноземні аналоги на більш дешевші вітчизняні.

Вікторія Коломійченко для сайту NizhynNews

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь