Найменші жителі Безуглівки раділи несподіваному подарунку

 

 

 

 

Найщиріша дитяча посмішка варта всіх зусиль дорослих. Радість та блиск в очах малюків гідні нашого з вами піклування.

Декілька років тому у Безуглівці, що на Ніжинщині, був створений дитячий садочок для маленьких безуглівчан.

Світле, затишне приміщення радо зустрічає кожного дня своїх вихованців, а директор садочка та прилеглої школи Катерина Миколаївна Резвiн піклується про кожного підопічного, як про рідного.

Нещодавно постала проблема оновлення матеріально-технічної бази освітніх закладів Безуглівки, тому директором та селищною громадою було прийнято рішення звернутися до Андрія Шимка громадського активіста та члена ВО «Батьківщина» за допомогою.

 

Треба зауважити, що Андрій Юрійович вже давно присвятив себе допомозі мешканцям рідного краю. Являючись одним із адміністраторів ніжинської спільноти «Нежатина нива», він активно пропагує вічні людські цінності.

Об’єднавшись з Сергієм Охонько, депутатом обласноï ради від ВО «Батьківщина», вони закупили необхідне обладнання для садочка та привезли його безпосередньо дітлахам.

Дуже радісною була зустріч з малюками. Вони з непідробною цікавістю зазирали до пакунків, а деякі просили відкрити Сергія Миколайовича та Андрія Юрійович новенькі тракторці та екскаватори.

На останок Сергій Охонько побажав діткам міцного здоров’я та пообіцяв обов’язково завітати до них на гостину ще раз, адже дитячий сміх та щасливі обличчя варті цього!

Піклування про громаду та найменших її представників – це прерогатива гідних людей і такими Ніжинська земля багата!

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь