Теракт у Керчі влаштував студент за сценарієм масового вбивства в американській школі?

 

 

 

 

Владислав Росляков, якого підозрюють у стрілянині та вибуху в коледжі у Керчі, ймовірно, скоїв свій злочин за сценарієм масового вбивства в американській школі “Колумбайн”, яке влаштували у 1999 році. Про це свідчить образ Рослякова та перебіг подій під час скоєння злочину.

Так, у мережі були опубліковані фото Рослякова під час скоєння злочину у керченському коледжі, які порівняли із фотознімком актора, який зіграв Еріка Гарріса у кінофільмі. Останній був одним із нападників, які влаштували масовий розстріл учнів школи “Колумбайн”. Так, Росляков був одягнений в одяг та мав зброю, схожі до тих, які мав Гарріс.

Росляков Гарріс Колумбайн
Фотопорівняння Гарріса та Рослякова

Окрім того, Росляков так само, як Гарріс та його спільник Ділан Кліболд, не лише розстріляв учнів, але й підірвав бомбу. Нападник на коледж у Керчі наклав на себе руки у бібліотеці, так само у бібліотеці були знайдені мертвими нападники на “Колумбайн”.

Згідно з повідомленням на Talegram-каналі Mash, за словами одногрупників Рослякова, хлопець був дуже замкнутим, майже ні з ким не спілкувався і давно пішов з соціальних мереж. Також повідомляється, що Росляков цікавився маніяками.

Ніколи не відрізнявся якоюсь агресією, сидів тихенько, ніколи за всі 4 роки не мав жодного приводу (в поліцію), отримував стипендію,
– розповів про Рослякова самопроголошений глава окупованого Криму Сергій Аксьонов.

Одногрупник Рослякова розповів, що той 17 жовтня прийшов до коледжу з двома рюкзаками – сірим і чорним. За словами юнака, він з приятелем привіталися з Росляковим, здивувавшись, що той не пішов на пару. Після цього друзі вибігли на вулицю і незабаром почули стрілянину.

Зазначається, що минулого тижня нападник на коледж у Керчі купив зброю і 150 патронів.

Знайомий Рослякова розповів РБК, що Владислав “дуже ненавидів технікум через злих викладачів, він натякав, що помститься їм”.

За даними Beztabu.netРосляков був психічно хворий, до слова, як і Гарріс.

Хлопець любив президента Росії Володимира Путіна і підтримував війну на Донбасі, про що свідчать сторінки Рослякова в соцмережі “ВКонтакте”, куди студент постійно викладав картинки з пропагандистськими матеріалами.

Читайте також: Вибух у коледжі в Керчі: моторошні фото і відео з місця трагедії (18+)

Сторінка Рослякова у
Сторінка Рослякова у “ВКонтакте”

На одній зі сторінок у “ВКонтакте” Росляков підписаний як “Влад Рейх”.

Владислав Росляков називав себе в мережі Владислав Рейх
Владислав Росляков називав себе в мережі Владислав Рейх

Зазначимо, що користувач Рейх та Росляков можуть бути двома різними особами. Про це у Facebook сповістила журналістка Gala Skliarevska.

“Поки я робила скріни зі сторінки “ВКонтакте” передбачуваного вбивці в Керчі, за кілька хвилин на головній змінили фото. Було ось так, а стало ось так. Фото додали 6 хвилин тому. “Медуза” пише, що є ймовірність, що це дві різні людини – Росляков і Рейх. І, що другий зараз сидить вдома і хвилюється, тому що його поплутала з убивцею ціла низка російських ЗМІ”, – мовиться у повідомленні.

Трохи пізніше в телеграм-каналі MDK був опублікований фрагмент відеозапису за участю Рейху. На відео хлопець говорить: “ЗМІ переплутали мене з терористом. Виклали моє фото, посилання на мою сторінку, хоча я до цього не маю жодного стосунку”.

Mash також сповістив, що батьки Рослякова давно розлучилися. Матір із сином пішли від батька і жили на орендованій квартирі. Іноді хлопець приходив у гості до батька і бабусі з дідусем, проте дуже рідко.

Джерело: 24tv.ua/ukrayina

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь