Ніжинський Терцентр соціального обслуговування відзначив 25-річчя

 

 

 

 

В середу 17 жовтня Ніжинський територіальний центр соціального обслуговування відзначив своє 25 річчя.  На свято були запрошені соціальні працівники, які кожного дня докладають чимало зусиль задля покращення життя людей нелегкої долі.

Систему надомного соціального обслуговування в Ніжині започатковано в 1988 році, коли при управлінні праці та соціального захисту було відкрито перше відділення соціальної допомоги вдома. А вже через п’ять років в 1993 р. на його базі створено Центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян. Це був якісно новий етап турботи місцевої влади про одиноких людей похилого віку та інвалідів. А в 2010 році Центр перейменовано в Ніжинський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ніжинської міської ради, повідомляє сайт uezd.com.ua

Разом із представниками міської влади, громадських організацій, волонтерів, долучилась до привітань і команда народного депутата України Олександра Кодоли.

«Від професіоналізму, уміння співчувати чужому болю, знаходити потрібні слова, реагувати на біду іноді залежить життя та здоров’я ваших підопічних. Завдяки мудрості, терпінню та увазі ви щоденно даєте цим людям надію на завтрашній день.  Для Олександра Кодоли підтримка дітей, людей старшого віку, тих, хто опинився у складних життєвих ситуаціях є пріоритетним напрямком роботи. Народний депутат неодноразово відвідував центр «Милосердя», знає його проблеми, умови роботи та з радістю допомагає і підтримує територіальний центр», — такими словами привітала ювіляра помічник народного депутата Тамара Стратілат. Також помічник народного депутата вручила подяки від Олександра Кодоли працівникам центру «Милосердя».

Приєднались до свята та порадували своїми виступами вихованці дитячого садочка, волонтери Ніжинського державного університету ім. М. Гоголя. Завдяки всім друзям центру свято вийшло дійсно по сімейному теплим та привітним.

Автор — Юлія Гринько

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь