Боротьба за будівництво сучасного басейну в Ніжині триває

 

 

 

 

Всі добре пам’ятають  ситуацію навколо будівництва нового басейну в місті Ніжин. Як відомо, основне фінансування його зведення планувалося за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Про це говорилося вже не один раз. Але, не зважаючи на всі потуги депутатів обласної ради, комісія Державного фонду регіонального розвитку, не направила проект по будівництву басейна на розгляд до Міністерства регіонального розвитку, що звісно обурило більшість ніжинців. Тоді у Ніжині збирали підписи під зверненням до Президента Петра Порошенка і міністра регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка щодо вирішення питання будівництва в місті сучасного басейну. Можливо це і змусило переглянути дане питання і внести в новий бюджет на 2018 рік кошторисні призначення щодо будівництва нових басейнів в Україні.

Маємо надію, що цей шанс, який з’явився у Ніжина об’єднає місцевих депутатів задля вирішення цього важливого для громади проекту.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив депутат обласної ради Сергій Охонько, який безпосередньо продовжує займатись втіленням цього проекту у життя.

«Ми не здалися. На минулому тижні в Кабміні розглядалося питання розподілу коштів по програмі будівництва та ремонтів басейнів по Україні. Проект Ніжинського басейну представляє Володимир Шумілін. Зі свого боку маю надію, що міська влада підтримає цей проект, і перший крок у цьому зробив міський голова, який направив лист до Міністерства молоді спорту, де підтримав виділення коштів. Черга за депутатами. Чернігівська ОДА підтримує даний проект і маю надію, що разом ми все ж таки реалізуємо мрію не тільки ніжинців, а й всієї Чернігівщини, адже поки такого рівня басейну в області немає!!!»

Марина Волинець

 

 

Вам може бути цікаво

Одна думка по “Боротьба за будівництво сучасного басейну в Ніжині триває

Залишити відповідь