За чотири дні на Ніжинщині сталося три ДТП (фото)

 

 

 

 

Незважаючи на постійні заходи, які проводяться Ніжинською поліцією з профілактики ДТП та інших порушень Правил дорожнього руху, нажаль, продовжують мати місце аварії в результаті яких, окрім розтрощених автомобілів маємо травмованих потерпілих.
Лише протягом п’яти останніх днів сталося три ДТП.
23 жовтня близько 07:45 водій автомобіля «Деу Ланос» не впорався з керуванням на автодорозі «Чернігів-Ніжин-Прилуки» та вилетів на узбіччя, де автомобіль зіткнувся з придорожнім деревом. Водій отримав забій грудної клітини та травму голови, а 30-річному пасажиру, окрім перерахованого ще і зламано ногу.
26 жовтня, близько 12 год. у с. Вертіївка травмувалась необачна велосипедистка, яка виїхала з другорядної дороги на головну не надавши перевагу у русі автомобілю Таврія, який рухався у попутному напрямі. В результаті отримала закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.
Такі ситуації непоодинокі. Причиною ДТП за участю велосипедистів стають, переважно, неуважність самих власників двоколісних засобів. Велосипеди часто не обладнані світло відбиваючими елементами, що робить їх практично невидимими у темряві, при виконанні маневрів на дорозі велосипедисти не завжди попереджають про це жестами рук, а зупинка взагалі може бути настільки раптова, що навіть при застосуванні екстреного гальмування уникнути зіткнення не вдається.
Поліція вкотре закликає велосипедистів бути відповідальними учасниками дорожнього руху. Правила дорожнього руху одні для всіх, незалежно від того, скільки коліс має ваш засіб пересування.
Окрім цього, закликаємо водіїв автомобілів звертати увагу на погодні умови, які постійно змінюються. Дорожнє покриття може бути мокрим, а видимість обмеженою через туман. Нехтування елементарними правилами безпеки, як, наприклад зниження швидкості, увімкненням додаткового освітлення – призводять до жахливих наслідків.
27 жовтня близько 04 год. ранку сталася ДТП на автодорозі М02 «Кіпті-Глухів-Бачівськ» майже на кордоні Ніжинського та Носівського районів. Водій автомобіля ГАЗЕЛЬ в умовах обмеженої видимості скоїв наїзд на стоячий вантажний автомобіль марки «SKANIA». В результаті і водій і пасажир ГАЗЕЛІ виявилися затиснені у салоні та щоб їх дістати довелося залучати рятувальні служби. У водія перелом тазу, обох ніг, закриті травми живота грудної клітини, закрита черепно-мозкова травма. У пасажира – перелом шийки стегна, перелом ребер,закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку. Обидва доправлені до лікарні та за їх життя борються лікарі.
Шановні водії, пішоходи та інші учасники дорожнього руху! Виконуйте Правила дорожнього руху та дотримуйтесь елементарних вимог безпеки на дорозі. Бережіть і цінуйте своє життя!

Сектор моніторингу Ніжинського відділу поліції

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь