Ніжинська делегація взяла участь у Всеукраїнському семінарі та слухала надихаючий виступ Святослава Вакарчука

 

 

 

 

26-28 жовтня молодіжна делегація Ніжина у складі Егор КуцибаЕвгенія Котельницька та Анжела Тимченко, методист Ніжинського будинку дітей та юнацтва взяли участь у роботі Всеукраїнського семінару по розвитку молодіжних центрів в м. Тернополі. Мали честь представляти Лігу старшокласників Ніжинського БДЮ, Молодіжний банк ініціатив Ніжина та Громадську організацію “Лабораторія Ініціативної Молоді”.

3 дні корисної інформації по розвитку молодіжної інфраструктури від організаторів форуму та Асоціації молодіжних центрів України в стінах дружнього та відкритого для молоді Молодіжного центру Тернополя, а також знайомство з МЦ “Вулик” у м. Заліщики, мотиваційні промови, цікаві лекції та мережування з активною молоддю та молодіжними працівниками країни дали наснаження нашій делегації на нові молодіжні звершення в рідному Ніжині. то ж чекайте нових гарячих подій, що підігріють молодіжний двіж в місті.

Також, 28 жовтня активісти Ліги старшокласників Ніжинського БДЮ Лера КапиносЛіза КатюхаІрина ВовкДіана ГриньЭдуард Гончар у супроводі своїх менторів, позаштатних радників Ліги, активістів Молодіжного банку ініціатив Ніжина та ГО “Лабораторія Ініціативної Молоді” Світлана Бутенко та Роман Курило взяли участь у роботі Київського дитячо-юнацького форуму “М18: менші 18 – ми можемо більше!”,що пройшов на базі Київського Палацу дітей та юнацтва. Цікаві та корисні можливості від крутих спікерів, безліч локацій з воркшопами та майстер-класами, вибори М-18 та надихаючий виступ лідера гурту Океан Ельзи Святослава Вакарчука змотивували ліговців та зарядили неймовірними емоціями!

Активна молодь з свідомою громадянською позицією – це не лише майбутнє, це сьогодення!

 

Анжела Тимченко, методист НБДЮ

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь