Ніжинських творців культури привітали з професійним святом. Фото

 

 

 

 

Так вже склалося, що без традиції — нема культури, а без культури — нема нації. Треба сказати, що і культура в Ніжині формує нашу з вами спільність, робить нас неповторними і не схожими на інші міста.

Про те, що ніжинська земля багата талантами, ми писали вже неодноразово, адже наші працівники культури і аматори мають вагомий творчий потенціал і старанно втілюють його. Ми ж насолоджуємось побаченим та почутим.

Їхня самовіддана творча праця вражає своєю неповторністю, яскравим колоритом, різносторонністю репертуару, невичерпною енергією.

9 листопада в залі Ніжинської міської ради урочисто привітали працівників культури та аматорів  народного мистецтва з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів  народного мистецтва. З вітальним словом до присутніх звернулися міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, начальник управління культури і туризму Тетяна Басак, побажавши ніжинським митцям тепла у серці, натхнення і своєю творчістю прославляти Ніжинський край. Всі, хто безпосередньо пов’язані з культурою і є окрасою всіх концертних програм у Ніжині сьогодні відзначили своє свято у тихій дружній атмосфері. І замість концертної програми, в адрес кожного з присутніх було сказано про їх вагомий вклад в культурне життя міста.

Ще однією подією відзначилась ця дата – своє День народження святкує директор. «Ніжинської дитячої хореографічної школи», заслужений працівник культури України, відмінник освіти України Тимошенко Галина Львівна. З чим її привітали очільники міста та колеги по мистецтву.

Почесними грамотами Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської облдержадміністрації, грамотами та подяками управління культури і туризму було нагороджено кращих людей культури Ніжина. Окремо подяку від Чернігівської обласної ради вручили  кандидату мистецтвознавства, відміннику освіти України  -Любові Дорохіній та подяку від Чернігівської облдержадміністрації –  викладача естрадного   співу   КВНЗ «Ніжинський коледж культури та мистецтв імені Марії Заньковецької», солістку Ніжинського міського Будинку культури, керівника дитячого зразкового театру пісні «Віват» Ніну Крутько.

Марина Волинець

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь