КВН у НДУ: гравці “порвали” зал і раділи перемозі, не стримуючи сліз. ФОТО

 

 

 

 

Який же то гумор без сміху і який студент без гумору?

15 листопада, напередодні Дня студента команди всіх факультетів НДУ ім. М. Гоголя змагались в дотепності та винахідливості. У актовому залі нового корпусу вишу того дня було по-справжньому гаряче: гравці зачіпали найактуальніші сфери студентського життя, їздили по сцені на велосипедах, танцювали, падали, піднімались, стрибали, пародіювали і просто доводили публіку сміхом до сліз. У свою чергу студенти вболівали як могли: вигукували назви факультетів, махали плакатами і всіляко підтримували своїх одногрупників.

У кожної з семи команд була своя «смішна родзинка», яку мало по достойності оцінити журі. По завершенню двох етапів гри було визначено переможців. Ними стали гравці команди історико-юридичного факультету «Я, ти, він, вона», отримавши найвищий середній бал – 9,6. Другими стали студенти факультету іноземних мов «Трудности перевода» з балом – 9. Інші команди отримали такі результати:

«7 овощів» (природничий факультет) – 8,2;

«Пост скриптум»  (факультет культури та мистецтв ) – 7,8;

«Без паніки» (факультет психології та соціальної роботи) – 7.

«Х. У. Z. і Паша»  (Фізико-математичний факультет) – 6,8;

«Пачка рафаело»  (філологічний факультет) – 6,2;

Також в ході свята ректор Ніжинського вишу Олександр Самойленко привітав всіх студентів і відзначив грамотами кращих. У своєму звернені він підкреслив, що такі заходи в повній мірі розкривають таланти студентів, допомагають їм проявити себе і найголовніше – покращують настрій і наповнюють студентські будні ще більшим позитивом. «Я з впевненістю вкотре зазначаю, що студенти нашого вишу найкращі», – наголосив ректор університету.

Марина Волинець

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь