На один відремонтований під’їзд у Ніжині стане більше

 

 

 

 

Зрушення є тільки там, де ініціативна громада, яка об’єднується, аби відстояти свої інтереси. Саме такими є мешканці ніжинської багатоповерхівки по вулиці Об’їжджій, 116. Жителі під’їзду №2, кожного дня виходячи на роботу і повертаючись додому, бачили пошарпані стіни під’їзду і дах, що протікає. Розуміючи, що зробити ремонт не по-кишені, адже більшість мешканців в поважному віці, громада вирішила написати звернення депутату Чернігівської обласної ради від ВО «Батьківщина» Сергію Охонько з проханням допомогти у вирішенні цієї проблеми.
Депутат відреагував на звернення жителів мікрорайону, яким опікується, і згідно графіку, вже цього тижня розпочалися  ремонтні роботи під’їзду. Треба зазначити, що Сергій Охонько не вперше допомагає ніжинцям у ремонті під’їздів. Протягом останніх років таких було відремонтовано більше 20.

«Звернень багато, тому ми розробили графік, згідно якого вже третій рік ремонтуємо під’їзди. Останнім часом налагодили співпрацю з КП «Служба Єдиного Замовника», завдяки чому ремонти під’їздів проводяться швидше, адже це на користь і комунальникам. Дякую працівникам та керівництву за злагоджену співпрацю», – зазначив Сергій Охонько.

Аби переконатись у якості ремонту, депутат цієї середи зустрівся з виконавцями робіт. Мешканці ж під’їзду,  бачачи початок ремонту, радо дякували за допомогу і тішились, що їх спільний поріг згодом буде радувати око.

«Приємно допомагати людям, які ініціативні і готові співпрацювати. Звернень про допомогу приходить багато. Звісно, всі питання  одночасно неможливо вирішити, але все, що від мене залежить намагаюсь зробити в силу можливостей», – коментує журналістам Сергій Миколайович.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь