В Ніжині пройшли “Веселі старти”

 

 

 

 

22 листопада відбувся фізкультурно-оздоровчий захід “Веселі старти” серед учні ЗНЗ м. Ніжина, присвячений Олімпійському руху в Україні. Організаторами змагань виступили Чернігівський обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”, Національний олімпійський комітет України в Чернігівській області та Міський центр “Спорт для всіх” Ніжинської міської ради.

Даний захід було проведено в спортивній залі ЗОШ #9. В змаганнях прийняло участь 12 команд загальноосвітніх навчальних закладів. Участь взяли учні 5-8 класів, склад команди 8 чоловік ( 4 хлопчика, 4 дівчинки). В програмі змагань було проведено “OLYMPIC LGT LAB” ( лекція про історію олімпійського руху), конкурси та естафети.

Усі учасники були нагороджені призами за активну участь від НОК України в Чернігівській області. Переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями від ЧОЦФЗН “Спорт для всіх”. В боротьбі за перемогу 3 місце посіла команда ЗОШ #3, 2 місце зайняла команда ЗОШ #9. Та перемогу у “Веселих стартах” отримала команда ЗОШ #17. Приємно, що спортивні традиції в м. Ніжині набирають обертів, та стають все більш популярними серед масових верств населення.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь