На військово-патріотичне виховання молоді Ніжинщини потрібно фінансування з області

 

 

 

 

30 листопада, у ході позачергової сесії Ніжинської міської ради депутати прийняли рішення про направлення звернення до депутатів обласної ради Наталії Копиці, Сергію Охоньку, Аллі Ковтун, Андрію Віротченку, Ігорю Дягелю, Людмилі Бойко, Ігорю Вдовенко ініціювати виділення коштів з обласного бюджету на Програму з національно-патріотичного виховання.

 

Як зазначає голова ГО «Дозір Крук», яка займається військово-патріотичним вихованням молоді Ніжинщини Максим Вертюк,  саме національно-патріотичне виховання закладає підвалини для

формування свідомості нинішніх і прийдешніх поколінь, які розглядатимуть державу як запоруку власноґо особистісного розвитку на засадах гуманізму, соціального добробуту, демократії, свободи, толерантності, виваженості, відповідальності, здорового способу життя, готовності до змін.

 

Події, що відбуваються в Україні, беззаперечно засвідчують – найгостріше постає сьогодні питання, пов’язане з вихованням патріотизму та формуванням національної свідомості молодого покоління.

 

З метою створення та розвитку в Чернігівській області системи національно-патріотичного виховання на восьмій сесії сьомоґо скликання Чернігівської обласної ради було прийняте рішення про затвердження обласної цільової Програми з національно-патріотичного виховання на 2017-1020 роки.

 

На жаль, фінансування з загального фонду обласного бюджету на проведення та організацію заходів національно-патріотичного спрямування відповідно до обласної цільової Програми з питань національно-патріотичного виховання на 2017-2020 роки здійснюється не у повному обсязі.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь