У Ніжинському терцентрі вітали волонтерів

 

 

 

 

З нагоди Міжнародного дня волонтера у територіальному центрі вшановували ветеранів-волонтерів Ніжинської міської організації ветеранів України, які знаходять час і сили допомагати іншим, віддаючи свою любов і милосердя.
З вітальним словом та словами вдячності звернулася до присутніх голова Ніжинської міської організації ветеранів Алєксєєнко Л.Г., нагородивши ветеранів-волонтерів подяками від міського голови Ніжинської міської ради.
Цей день об’єднав три покоління – малюків, молодь та людей поважного віку, щоб ще раз відзначити тих, хто працює за покликом серця. І це почесне звання «волонтер» несуть всі з гордістю від малого до великого. Молодші вчаться у старших, беруть приклад, а старші з любов’ю діляться досвідом.
Концертною програмою та солодощами ветеранів привітали учні ЗОШ №9 (директор Рибак В.П), вихованці ДНЗ №17 «Перлинка» (директор Гаврилей С.М.), та волонтерська група «Час для нас» (Ірина Шевченко, Олеся Шейко, Євгеній Павленко та танцювальний колектив під керівництвом Анжели Гніденко), яка діє при кафедрі соціальної педагогіки та соціальної роботи факультету психології та соціальної роботи НДУ ім. М. Гоголя (керівник Бондаренко Г.Г.).
Щиросердно дякуємо всім, хто має щедре серце та знайшов можливість надати благодійну допомогу для організації заходу: Балакірєвій Ірині (засновник «Спілки Самаритян України» Чернігівське об’єднання), Коту Сергію (директор ТОВ «Ніжинський хлібо-булочний комбінат»), Балашу Петру (голова Спілки бджолярів України), ПП Зозулі І.І та ПП Зубко В.Г.

Ольга Вакулик, Ніжинський територіальний центр соціального обслуговування.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь