“Відтінки любові” покажуть у Ніжині учасники передноворічного Благодійного концерту

 

 

 

 

27 грудня, о 17:00 у Ніжинському будинку культури відбудеться вже 5-ий традиційний передноворічний захід для нашого міста – «Благодійний концерт», у якому візьмуть участь поважні люди Ніжина: депутати міської та обласної рад, працівники міськвиконкому, директори загальноосвітніх закладів, завідувачі дитячих садочків, представники благодійних фондів, медичні працівники, працівники МНС та поліції. Загалом, за словами  заступника начальника управління культури та туризму Антоніни Купрій, глядачі побачать більше 20-ти  танцювальних номерів. У своїх виступах учасники демонструватимуть «відтінки любові».

«Тематикою цьогорічного Благодійного концерту стануть «відтінки любові». Учасники зможуть у своїх танцювальних номерах показати любов до України, до рідного краю, до родини, до природи, до різних видів творчості, до навчання та всього, до чого лежить душа і серце», – розповідає сайту «Нежатин» заступник начальника управління культури і туризму Антоніна Купрій.

Зацікавило журналістів видання, на що ж планується витратити зібрані кошти. Кожного року їх вкладали у соціальні сфери: у 2013 році – придбання масажного столу для Центру соціальної реабілітації для дітей інвалідів; у 2014 році – придбання тепловізора для учасників  АТО; у 2015 році – виготовлення туристичних вказівників; у 2016 році – ремонт дитячої палати Ніжинської МЦЛ.

«Цього разу управління культури вирішило зібрати кошти для розвитку культурної сфери. Хочемо оновити одяг сцени міського Будинку культури. Він коштує більше 200 000 грн. Зібрані кошти з цього Благодійного концерту стануть першим внеском, а далі, можливо, з міського бюджету зможуть профінансувати частину, а можливо допоможуть благодійники. Хочеться, щоб сцена нашого Будинку дійсно мала достойний вигляд, адже на ній виступають великі таланти нашого міста, приїжджають відомі українські артисти», – зазначила Антоніна Купрій.

Вартість квитків варіюватиметься від 100 до 150 грн. Придбати можна їх буде після 17 грудня. Місце продажу буде уточнено пізніше.

Підготувала Марина Волинець

фото з сайту Mynizhyn.com

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь