The International 2019: де проводитимуть найпопулярніший турнір з Dota 2?

Поява найпопулярнішого дотерського чемпіонату The International зробила справжню революцію в кіберспортивному світі. Шалені призові фонди, тисячі глядачів у залі, та мільйони біля екранів телевізорів – тепер Дота складає гідну конкуренцію багатьом класичним видам спорту. Серед глядачів чемпіонату – люди абсолютно різного віку та професій. Часи, коли комп’ютерними іграми цікавились лише підлітки та діти, залишились далеко в минулому. Тепер кіберспорт важко сприймати несерйозно, хоча б з огляду на масштаби. До прикладу, в минулому The International (2018 рік) команда-переможець здобула приз в 25 мільйонів доларів. Вражає, чи не так?

Спостерігати за чемпіонатом можемо з 2011 року – тоді The International був проведений вперше. Детальніше про те, як це було, можна дізнатися за посиланням. Звичайно, з того часу турнір трансформувався та став більш масштабним:

  • Підвищились призові фонди;
  • Долучились нові спонсори (навіть бренди-гіганти: НР, ASUS та інші);
  • З’явилось більше стрімінгових майданчиків, які транслюють ігри.

Місцем проведення The International у наступному, 2019 році, стане Азія, а саме – Китай. Турнір відбуватиметься на «Мерседес-Бенц Арені» в Шанхаї. Організаторами стануть PGL.

Що очікувати від чемпіонату 2019-го року?

Насамперед, класної гри. Адже в турнірі візьмуть участь 12 найкращих команд за рейтингом Dota Pro Circuit. Окрім того, організатори заявили, що виділять окреме місце для регіональних кваліфікацій (планується шість таких кваліфікацій). Подивитись трансляцію турніру можна буде на стандартних стрімінгових майданчиках: до прикладу, на Twitch. Це залишатиметься безкоштовним.

Якщо ж ви не маєте достатньо часу для того, щоб переглядати всі ігри – без паніки. На сайті esportnews завжди можна дізнатися найсвіжіші новини стосовно чемпіонату: самі частенько туди заходимо, щоб не пропустити чого-небудь цікавого. Ресурс має декілька переваг:

  • Лише свіжі новини, а не інформація «за позавчора»;
  • Регулярно оновлюються турнірні таблиці, тому ви завжди можете знати рахунок, навіть не відволікаючись на перегляд стріму;
  • Окрім сайту, слідкувати за новинами можете в зручній для вас соціальній мережі: просто клікніть на відповідний значок.

До речі, Еsportnews.gg пише не лише про Доту: там є новини, огляди та гайди по КС, Хардстоуну і так далі. Всі матеріали – абсолютно безкоштовні, тому читайте та переглядайте досхочу.

Скільки коштуватимуть квитки на The International 2019?

Достеменно невідомо. Тому радимо дізнатися, скільки коштувала поїздка на минулорічний чемпіонат, та добре спланувати свій бюджет: врахуйте, що в 2019-му році точно буде дорожче. Також пам’ятайте: квитки на The International розкуповують надзвичайно швидко, тому варто постійно моніторити сайти з продажу, якщо ви всерйоз налаштувались відвідати турнір. Бажаємо успіху!

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь