Сьогодні день зимового сонцестояння 2018: що не можна робити в цей день

 

 

 

 

Найкоротший день і найдовша ніч у році традиційно припадають на 21 або 22 грудня. У 2018-му період зимового сонцестояння починається 21 грудня о 22:23 за Гринвічем. За нашим часом це вже буде 00:23 ночі 22 грудня. Ще за часів античності це астрологічне явище, пов’язане з рухом небесних тіл, мало величезне символічне значення. Саме цього дня варто чекати кардинальних змін і здійснення найзаповітніших бажань. Головне – пам’ятати про те, що можна і не можна робити в день зимового сонцестояння.

день зимнего солнцестояния

День зимового сонцестояння – той же Новий рік, тільки цілком природний, не прив’язаний до умовного людського календаря. Щоб наступні 12 місяців пройшли вдало, необхідно завершити всі розпочаті справи, тим самим позбувшись енергії, яка може тягнути вас назад. День підходить для побудови довгострокових планів і аналізу вже накопиченого досвіду. Якщо керуватися порадами астрологів про те, як правильно провести 21 грудня, сили природи і стихій дозволять змінити життя на краще.

Що не можна робити в день зимового сонцестояння?

Астрологи радять 21 грудня 2018 року утриматися від гучних гулянь, вживання спиртних напоїв, шкідливої та жирної їжі. День зимового сонцестояння краще провести вдома, у колі рідних і близьких людей, а ось самотності краще уникнути.

Не рекомендовано скупитися: щедрих прийдешній рік обдарує подвійно, а ось на скупих чекає похмуре майбутнє. Свої борги краще віддати, перш ніж настане зимове сонцестояння.

Зустрічати найкоротший день року не можна в брудному помешканні, інакше неприємності переслідуватимуть до наступного грудня. Від старих, поламаних і непотрібних речей саме час позбутися. До речі, те ж саме стосується і стосунків, які не приносять вам радості: нема чого тягнути їх в новий рік.

 

Що можна робити в день зимового сонцестояння?

день зимнего солнцестояния

Особливий період руху небесних світил чудово підходить для прийняття важливих рішень і обіцянок. У міру того, як тривалість дня буде збільшуватися, наближаючись до літа, ваші успіхи будуть накопичуватися і набирати вагу. У цей день потрібно:

  1. Почати нову справу. Не вагайтесь, якщо знаєте, що є щось, чим ви хочете займатися в майбутньому році. Глобальних звершень від вас ніхто не чекає, але хоч один крок у бік запланованого варто зробити. Шукаєте роботу – складіть резюме. Хочете схуднути – підберіть меню на тиждень, яке буде відповідати вашій меті.
  2. Загадати бажання. Є повір’я, згідно з яким загадане в зимове сонцестояння обов’язково здійсниться. Використовуйте прикмету собі на благо!
  3. Прикрасити ялинку. Вибирайте для прикрашання іграшки, які уособлюють ваші мрії та те, чого ви прагнете досягти в перспективі. Нехай для вас хвойне дерево стане справжнім символом року, що наближається.
  4. Поворожити. Особливо ефективні ворожіння на кохання в день зимового сонцестояння.
  5. Привітати сонце. Спробуйте зустріти його після найдовшої ночі в році та подякувати за те, що воно до нас повернулося. На щастя, світанок настає не надто рано.

Нехай все складеться так, як ви задумали!

Джерело: stb.ua

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь