Настільна гра – найкращий подарунок

 

 

 

 

Ви йдете на день народження та не знаєте що подарувати друзям? Оббігали всі навколишні магазини, а подарунка так і не знайшли? Найкращий подарунок для будь-якого віку –  купити настільну гру.

Настільна гра – це гра, у якій бере участь від двох до десятка осіб. Найзручніше грати у настільні ігри на плоскій поверхні(столі або підлозі). При словосполученні  настільні ігри ми одразу уявляємо собі шахи, шашки, доміно або всім відому «Монополію».

Як обрати настільну гру?

На сьогоднішній день існує багато різновидів настільних ігор: наукові та навчальні ігри, меморі, лото, економічні ігри, ігри-головоломки, доміно, різного роду вікторини, сімейні та розважальні  ігри, ігри для вечірок та великих компаній, ігри за казками та мультфільмами. Настільні ігри бувають для дітей, для дорослих, або для всієї сімї.

Наукові  ігри допомагають дізнатися багато нового та цікавого про всесвіт, довкілля, а також відкриють невідомі властивості води, повітря, дію тепла, холоду, світла та різних хімічних елементів.

Навчальні ігри та лото познайомлять дітей з кольрами, формами, цифрами, порами року, днями тижня та частинами доби. Навчать орієнтуватися в часі та прсторі. Познайомлять з продуктами харчування, тваринами та птахами.

Ігри меморі та лото розвинуть логічне мислення, пам’ять та уважність.

Економічні ігри  навчать швидко приймати правильні рішення в різних ситуаціях, познайомлять з економічними азами та розвинуть підприємницькі здібності.

Ігри – головоломки навчать вирішувати різноманітні завдання різної складності. Розвинуть математичні, комунікативні здібності, спостережливість та пам’ять.

Ігри за мультфільмами та казками розвинуть уяву, та фантазію. Допоможуть улюбленим героям пройти різні випробування та перешкоди по новому.

Сімейні ігри зміцнять стосунки у родині, навчать домовлятися та приймати рішення разом.

Ігри для вечірок та великих компаній допоможуть вдало та весело провести час та зробити зустріч цікавою і незабутньою.

Отже, настільні ігри –  це інтелектуальний тренажер для будь-якого віку. Вони здатні розвинути логічне мислення, пам’ять, увагу, уяву, посидючість, творчу фантазію. Допоможуть краще зрозуміти себе та оточуючих. Розкрити внутрішній світ дорослих та дітей. Зміцнити дружні, сімейні відносини та покращити стосунки у робочому колективі. А також захопливо та весело провести час за будь-якої погоди. А ще зробити корисний подарунок своїм близьким.

У  інтернет-магазині Букля ви можете купити настільні ігри для будь-яких ситуацій та для будь-якого віку за найпривабливішими цінами і швидкою доставкою.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь