Випускники Ніжинської хореографічної школи показали захопливий новорічний мюзкл

 

 

 

 

Справжня талановитість не має меж – довели випускники Ніжинської дитячої хореографічної школи.

20 та 21 грудня в студії «РИТМ» випускники хореографічної школи й учасники Ніжинського зразкового ансамблю сучасного та класичного танцю «Гармонія» під керівництвом Алли Ганаги показали чотири вистави для ніжинської малечі! Треба зазначити, що в постановці взяли участь не лише учні школи, а і їх маленькі братики та сестрички.

Новорічна казка-мюзикл «Вовк та семеро козенят на новий лад» була справжнім міксом мудрості та гумору під запальну музику та танці.

Журналісти газети “Свідомий погляд” зазирнули на генеральну репетицію та на прем’єрний показ спектаклю.

Дбайлива мама-коза залишає своїх сімох козенят-бешкетників самих та збирається на роботу. Вовк, а згодом й лисиця не хочуть впустити таку можливість й вигадують всілякі капості, щоб потрапити до хатинки кози та з’їсти козенят. Вовк навіть намагається звабити маму-козу прикинувшись знаним хореографом, адже коза викладає танці в хореографічній студії, але в нього нічого не виходить. Підслухавши розмову мами-кози з дітлахами вовк дізнається, що до хатинки прямує Дід Мороз й підбурює лисицю переодягнутися в казкових персонажів та схопити козенят. Згодом хижакам все ж таки вдається обдурити сімку козенят й вони радо ховають у торбинку найменшу дівчинку-кізочку. Але більш дорослі дітлахи-козенята не бажають так легко здаватися й визволяють свою найменшу сестричку зв’язуючи вовка. Лисиця з жахом втікає з хатинки, а вовк залишається зв’язаний, козенята танцюють переможний танець й зізнаються, що постійно займаються самбо й карате тому ніякі вовки їм не страшні! Наостанок козенята пробачають вовкові й він обіцяє більше на них не полювати.

Постійні репетиції дітлахів дали очікуваний та бажаний результат. Мюзикл вийшов жвавий, веселий та цікавий. Самі юні актори зізнавались, що отримали велике задоволення від участі в спектаклі, а глядачі захопливо аплодували та в кінці кожної вистави радо фотографувалися з акторами.

Лілія Журко фото автора

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь