Чарівною сніжною казкою пройшли новорічні ранки в ДНЗ №13 “Берізка”

 

 

 

 

Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія чарівництва і казки. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням. Феєрія новоріччя, святість різдвяного вечора – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Святковий настрій відчувався на кожному кроці: від дивовижно прикрашеної ялинки, колоритних декорацій малих щедрувальників, від власноруч зроблених дітьми і вихователями новорічних прикрас, до дійств, які відбуваються безпосередньо на святкових ранках.
Святкові Новорічні ранки у ДНЗ відбулися з 26 по 28 грудня. На гостину до малят завітали Бабуся Ягуся зі Сніговою Королевою і Ведмедиком, Кришталева Зимонька з сніжинками, Новий рік з друзями і Козак з самого Батурина завітав та щедро дітей подарунками обдарував.
Батьківська родина кожної вікової групи та діти залишилися приємно вражені від подій, які відбувалися в музичній світлиці – від веселих, дзвінкоголосих щедрувальників і колядників, засівальників і яскравих сценок з Козою, Циганом, Лікарем-Аптекарем та інших персонажів. На Новорічних святах панував колорит традицій українського народу , радісний святковий настрій, сповнений приємних незабутніх сюрпризів.

Наталія Примушко директор ДНЗ №13 “Берізка”

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь