Юна ніжинка отримала визнання на Міжнародному фестивалі

 

 

 

 

У вік сучасних інтернет-технологій з’являються все нові й нові можливості для демонстрації своїх талантів. Саме тому, йдучи в ногу з часом Організаційний комітет проекту фестивалів «Квітуча Україна» запропонував нові можливості участі у Міжнародних конкурсах для всіх творчих колективів та солістів, незалежно від віку і місця проживання.

Маючи великий досвід проведення міжнародних фестивалів-конкурсів дитячої та юнацької творчості оргкомітети фестивалів часто стикалися з проблемою, що є ті, хто не має можливості приїхати в призначені дати через участь в іншому фестивалі, або через хворобу. Саме тому виникла ідея організувати дистанційний фестиваль.Завдяки онлайн-технологіям участь в фестивалі-конкурсі взяли діти не лише з України, а й з усьому світі!

З 22 по 25 грудня в рамках проекту «Квітуча Україна за безхмарне небо для дітей» був проведений  Міжнародний Дистанційний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Зимова фантазія. Різдвяні візерунки» за підтримки: Міністерства культури України, Європейської асоціації фольклорних фестивалів, Національної всеукраїнської музичної спілки, Всеукраїнського товариства «Просвіта». Нещодавно було підведено підсумки  фестивалю-конкурсу. Серед переможців була вихованка Ніжинської Станції Юних техніків Аміна Сидорець, яка отримала диплом та медаль за І місце!

Вітаємо вихованку СЮТ та бажаємо у Новому році нових успіхів та перемог!

Підготувала Лілія Журко за інформацією Наталії Яременко методиста СЮТ та офіційного сайту проекту «Квітуча Україна за безхмарне небо для дітей»

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь