Різдвяна казка “відчинила двері” для ніжинських дошкільнят

 

 

 

 

Різдво — особливе свято. Все у ньому чарівне, казкове і таємниче. Напередодні Свят-вечора в ДНЗ №13 «Берізка» пройшло незабутнє дитяче свято, подарувавши всім малюкам Різдвяне диво!
Цікавий Різдвяний Вертеп подарував малятам розповідь про Ісуса Христа, про те, чому Його люблять і поважають у всьому світі. Справжнім Різдвяним дивом стала величезна книга «СНІГОВІРШІ», яку люб’язно подарувала дітлахам Тетяна Винник, наша улюблена письменниця, журналістка, друг садочка.
Дітлахи співали різдвяних пісень (музичний керівник Нагорна І.В.) та дізнавалися багато цікавинок від вихователів (Парубець Н.Г., Хорешко Н.В., Божок Т.Г.) . До Свят-вечора наші дошкільнята і Дідуха прибрали, і підсвічники виготовили небаченої краси під керівництвом народної майстрині Старостенко С.В. Настане свято і у розмальованих дітками підсвічниках, запалає теплий вогник надії на краще життя і сповістить про народження Христа.
А от Колядки викликали у дітей небачену радість, бадьорість, оптимістичне світосприймання Різдва, а ще – бажання втілювати в життя все те, про що вони співають – МИР, РАДІСТЬ, ЛЮБОВ.
Під впливом різдвяних пісень, колядок, віриться , що наші діти понесуть у кожну родину ДОБРО, МИЛОСЕРДЯ, СПРАВЕДЛИВІСТЬ … Хай всіх нас об’єднує різдвяна казка та Святе Різдво – найулюбленіше свято українців.
Хай смачна кутя удасться,
хай в сім’ї панує щастя,
Щоб весела коляда
в хату радість принесла!
ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! СЛАВІМО ЙОГО!

Завідувач ДНЗ №13 Н. М. Примушко

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь