Чи перевозитимуть безкоштовно у Ніжині дітей з багатодітних родин?

На засіданні виконавчого комітету, яке відбулось 17 січня було піднято питання щодо безкоштовного перевезення в ніжинському громадському транспорті дітей з багатодітних родин. Заява з проханням розглянути таку можливість була подана на розгляд виконкому ще в минулому році.

Заступник міського голови Григорій Олійник зазначив, що заява була опрацьована фахівцями. «Коли промоніторили питання, то з’ясувалось, що на обліку таких дітей нині 996. Тож, якщо говорити про безкоштовне перевезення, треба говорити і про те, як будемо його компенсувати з міського бюджету. Наразі вартість проїзду для дітей складає 2 грн. без обмежень в кількості поїздок. На 50-ій позачерговій сесії міської ради був прийнятий бюджет на 2019 рік і в ньому передбачено 800 000 грн. на компенсацію пільгового проїзду, на 4 місяці», – прокоментував Григорій Миколайович.

Також заступник міського голови зазначив, що питання безкоштовного проїзду дітей з багатодітних родин в ніжинських автобусах треба вивчити, ціну питання обговорити на профільних засіданнях, і шукати можливості фінансування з міського бюджету.

Джкрело: Нежатин

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь