“РУХ – ЦЕ ЖИТТЯ. ДАРУЙМО ЙОГО ДІТЯМ ЩОДНЯ!”- девіз ніжинських дітлахів

 

 

 

 

РУХ – ЦЕ ЖИТТЯ. ДАРУЙМО ЙОГО ДІТЯМ ЩОДНЯ !
Усім відоме величезне значення рухової діяльності для здоров’я і розвитку дітей. Фізичний розвиток є пріоритетним у дошкільному дитинстві, про це знають і це пам’ятають педагоги ДНЗ №13 «Берізка» у різні пори року.
Уже протягом 10 років ДНЗ №13 «Берізка» тісно співпрацює з ДЮСФШ , де директор Таран Ю.В. і тренер-викладач Бринза М.С.. Завдяки старанням цих спортсменів наші хлопчики, починаючи з середньої групи , а потім і в старшій, займаються в секції «Юні футболісти» . Прекрасну, світлу, ошатну залу для тренувань маленькі футболісти мають завдяки директору ДЮСШ Зінченку В.П. Дні , коли діти відправляються у справжню спортивну школу до улюбленого тренера Миколи Семеновича – то особливі свята, то підняття настрою , незвичайна, небувала радість!
Рухова активність маленьких футболістів помітно активізується і стає насиченою і різноманітнішою, бо поруч молодий інструктор з фізкультури Гавриляко Ю.В., сама регулярно і з задоволенням, переодягнувшись у спортивну форму, виконує всі вказівки тренера- викладача разом із дітьми. Давно улюбленими для дітлахів стали спортивні розваги, естафети і міні-футбол, які успішно Юлія Віталіївна проводить з ними у залі , на спортивному майданчику закладу.
У роботі з дошкільниками немає нічого ефективнішого , ніж власний приклад нас, дорослих , до рухової активності та оздоровлення в різні пори року.
Завідувач ДНЗ №13 Н.М.Примушко

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь