Випускниця НДУ стала учасницею програми одного з головних телеканалів країни

 

 

 

 

Творці українськомовного розважального шоу «Все буде добре», що на ТК «СТБ», запросили на кастинг дівчину, яка задіяна в музичній сфері. Нею виявилася випускниця магістратури факультету культури і мистецтв НДУ ім. Миколи Гоголя, неодноразова переможниця Міжнародних конкурсів та фестивалів – Валерія Клапчук.

Про все детальніше розповіла нам особисто учасниця програми

Зйомки відбувалися в жовтні 2018 року, а кастинг я проходила ще у вересні. У мене брали інтерв’ю: запитували про навчання в університеті та цікавилися як мені вдалося 4 роки отримувати найвищу стипендію (Гоголівську), про моє особисте життя, про конкурси та плани на майбутнє у творчій сфері життя.

На загальний кастинг мене запросили редактори телеканалу СТБ, аби поспілкуватися з дівчиною, яка задіяна в музичній сфері, і знайома з іменитими діячами культури і мистецтв.

Після цього, через деякий час, повідомили, що моя кандидатура зацікавила редакторів і режисера, і мене запросили на зйомки програми “Все буде добре” з Надією Матвєєвою, де я була однією з претенденток на руку і серце Антона Панаріна – ведучого, шоу-мена та музиканта, а також зіграла на бандурі для присутніх в залі та телеглядачів композицію (Justin Timberlake «Say something»).

Програма вийшла в ефір 19 грудня 2018 року. На своїй сторінці у ФБ Валерія опублікувала відео телепрограми, яке підписала наступним чином: «А вот и видео с главного телеканала страны ! Спасибо СТБ за такую прекрасную возможность! Люблю Вас !»

Зараз дівчина займається організацією власних концертів в різних закладах Києва, а також веде викладацьку діяльність та передає діткам принади бандурного мистецтва.

Довідково:

Клапчук Валерія, випускниця – магістрантка факультету культури та мистецтв НДУ ім. М. Гоголя, клас Народного артиста України, проф. М.О. Шумського, здобула звання: Лауреата І премії на Міжнародному конкурсі мистецтв «Закарпатський едельвейс-2017». – Лауреата ІІ премії на Міжнародному конкурсі-фестивалі мистецтв «Stancovych-fest». – Лауреат І премії Міжнародного фестивалю-конкурсу «Таланти світу» – Лауреат І ступеня Міжнародного фестивалю-конкурсу «Grandmusicfest».

Також дівчина неодноразова переможниця таких творчих імпрез: Х Всеукраїнський конкурс «Класичний меридіан» (Київ, 2014); Міжнародний фестиваль-конкурс «GoldenLion» (Львів), VІІ Міжнародний фестиваль-конкурс «Das-fest» «Чернігівська осінь-2018» (Чернігів) та інших.

Спілкувалася Тіна КОШЕЛЕВСЬКА для сайту НДУ

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь