Яка ситуація на дорогах державного значення Чернігівщини

 

 

 

 

Для забезпечення проїзду на дорогах державного значення минулої доби працювало 94 одиниці спецтехніки та 111 робітників від “Чернігівського облавтодору”. Снігу за добу випало близько 6-8 сантиметрів, плюс 1-2 сантиметри уночі, найбільше у південних районах області. Зранку 24 січня дорожнє покриття місцями засніжене, також місцями можлива ожеледиця. Роботи по забезпеченню проїзду автомобільного транспорту тривають. Оскільки сніг учора випав так би мовити сухий (температура була -5…-8), під дією бокового вітру можливе утворення переметів. Наразі ж на нашу диспетчерську службу інформації про суттєві ускладнення руху не надходило.

В першій половині дня сьогодні у роботі 127 одиниць спецтехніки та 149 працівників облавтодору. Продовжують розчищати покриття.

За прогнозом Укргідрометеоцентру на території Чернігівської області 24 січня вдень без істотних опадів, у ніч на 25 січня – сніг. Температура вдень -4…-6. Вітер – пн-сх, 5-10м/с. На дорогах місцями ожеледиця.

Служба автомобільних доріг закликає усіх водіїв до обов’язкового використання зимових шин та пристроїв проти ковзання на колесах, дотримуватись безпечних дистанцій і швидкісного режиму руху,  укомплектувати автотранспорт тросами та лопатами.

Для надання інформації про стан проїзду та оперативного реагування на надзвичайні ситуації на автомобільних дорогах області працює цілодобово гаряча лінія Служби автомобільних доріг за телефонами:

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь