Петро Іванов завітав до рідної школи: вчителі пишаються, учні надихаються

 

 

 

 

У гості до Ніжинської гімназії №3 завітав її випускник Чемпіон світу з боксу за версією WBC серед юніорів Іванов Петро! У рідній гімназії Петя мав теплу зустріч з учнівським та педагогічним колективами. Школярі вітали чемпіона флешмобом, у почесну колону вишикувалися спортсмени початкової та старшої школи. До зустрічі були запрошені – гурт “Джура”, “Хоробрі соколи”, найкращі спортсмени закладу.

 

Зустріч пройшла в класі, де навчався чемпіон. На початку Петі запропонували сісти за його парту, і знаково, що він здобував знання за першою.

«Клас був унікальним. Було дві пари близнюків. Перша – це Іванови Паша та Петя, друга пара – це Приходько Віка і Аліна. Брати Іванови завжди були першими. Відрізнялися творчістю. Щоб не попросив, вони були майстри на всі руки, хазяйновиті, діти господарські. До всього долучалися. Що стосується позашкільної діяльності…і походи в ліс, і прибирання території то хлопці були першими у всьому…Якщо макулатура – першими завжди принесе Паша і Петя. У всіх змаганнях, в тому числі спортивних, брали участь і перемагали. І це завдяки наполегливості.” – пригадувала про школяра Петра його класний керівник Ольга Даниленко. 

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди стоят и в помещении

Слова привітання звучали з вуст директора Вікторії Пушкіної, заступника з виховної роботи Олени Барбашиної, першої вчительки Анжеліки Ляшенко, вчительки фізичного виховання Олени Макаренко. 

Зустріч пройшла в теплому дружньому колі у формі діалогу. Дітям було надзвичайно цікаво, їх вразила захоплююча життєва історія чемпіона, власний спортивний шлях, його досягнення. Зокрема заступник директора Олена Барбашина продемонструвала на моніторі світлини шкільних років Петра Іванова. А юнак поділився планами на майбутнє і відповів на численні запитання школярів. Гість дав корисні поради щодо ведення здорового способу життя, раціонального харчування. Чемпіон побажав молоді вірити в себе і власні сили, прагнути до перемог не тільки у спорті, але й над самим собою. І головне вчитися, аби себе реалізувати в подальшому. Наразі Петро Іванов здобуває другу вищу освіту, він студент НДУ ім. М. Гоголя факультету психологія та соціальна робота, також здобув фах вчителя фізичного виховання в Чернігівському педагогічному виші.

На данном изображении может находиться: 12 человек, люди улыбаются, люди стоят

Наприкінці зустрічі учні та педагоги щиро аплодували чемпіону та побажали спортсмену подальших успіхів у спорті і звичайного людського щастя.

«Наша школа гордиться таким випускником, як Петро Іванов. Це яскравий приклад для наслідування», – зазначила директор гімназії Вікторія Пушкіна, вона також вручила Петру – Подяку почесного випускника, медаль за наполегливість і досягнення мети та іменну кружку з фото рідного навчального закладу. Після завершення зустрічі усі бажаючі мали можливість зробити фото із чемпіоном та взяти автограф.

Тетяна Марченко для міської газети “Вісті”

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются, люди сидят

На данном изображении может находиться: 4 человека, люди улыбаются, ребенок

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются, люди сидят

На данном изображении может находиться: 5 человек, люди улыбаются, люди стоят и люди на сцене

На данном изображении может находиться: 6 человек, люди улыбаются, люди стоят, люди сидят и ребенок

На данном изображении может находиться: 12 человек, люди стоят

На данном изображении может находиться: 4 человека, люди стоят

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются, люди стоят

На данном изображении может находиться: 17 человек, люди стоят

На данном изображении может находиться: 7 человек, люди стоят и в помещении

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются, люди стоят

На данном изображении может находиться: 7 человек, люди улыбаются, люди стоят, костюм и в помещении

На данном изображении может находиться: 12 человек, люди улыбаются, люди стоят

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь