Поліцейські Чернігівщини дбають про родини загиблих побратимів

 

 

 

 

1 лютого виповнилося 6 років дівчинці Соні, чиї батьки встали на захист країни. Батько загинув у зоні АТО чотири роки тому, а мати продовжила шлях чоловіка в роті «Чернігів».
Батько Соні – сержант міліції Корюківського відділу внутрішніх справ Олег Науменко назавжди залишиться 26-річним юнаком. В лютому 2015 він ніс службу в складі зведеного загону міліції Чернігівської області у Чорнухиному Луганської області. Загинув під час виходу з Дебальцівського котла, посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.
Дружина загиблого бійця Вікторія – офіцер поліції. Вона зі зброєю в руках у складі роти «Чернігів» захищала Україну на Донбасі. Жінка має загострене почуття справедливості і не терпить фальші.
Рота поліції особливого призначення «Чернігів» – велика дружня сім’я, тож бійці часто вітають один одного зі святами. Особливу увагу вони приділяють Дням народження дітей. Тож сьогоднішній ранок для Софії розпочався з привітань від колег батьків.
Виконуючий обов’язки заступника начальника Головного управління Нацполіції Віктор Шанський та командир роти поліції особливого призначення «Чернігів» Віктор Тріщук вручили Соні подарунки, про які дитина давно мріяла. І керівництво ГУНП, і побратими завжди намагаються бути добрими друзями для сім’ї Героя. Справжніми товаришами, без офіційних промов і казенних фраз.
У День народження маленької дівчинки без фото на пам’ять не обійшлося.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь