У художньому відділі Ніжинського музею відкрилась виставка

 

 

 

 

02 лютого 2019 року в художньому відділі НКМ ім. І. Спаського відбулось відкриття виставки Ольги Тимченко «Без облич».
Надзвичайно тепло та дружньо відбулось відкриття виставки. Серед присутніх були батьки, друзі, поціновувачі творчості Олі, а також ті, хто допомагав розкрити талант молодої художниці і донести його оточуючим. Приємні слова лунали з уст Тетяни Миколаївни, мами Олі, теж творчої людини, яка пише гарні вірші та продекламувала їх всім присутнім. Приїхали підтримати Олю колеги та друзі з м. Києва. Була присутня на відкритті і Наталія Григорівна Тира, колишня завідувачка художнього відділу музею, яка допомагала у відкритті першої персональної виставки.
З першого погляду Оля – тендітна, усміхнена дівчина, яка випромінює радість та тепло. Але якщо ознайомитися з її полотнами, то можна зрозуміти наскільки глибоким є її внутрішній світ. Її картини – це відображення переосмисленого та переоціненого буття, світ фантазії та пошук сенсу життя. Користуючись силою кольору, ліній, світла, які дивовижним чином поєднується в її роботах, можна побачити як таємний світ картини простягається від художника до глядача.
Описуючи доробки Ольги Тимченко, чудово підійдуть слова Віталія Богдановича, автора книги «Новітня арт терапія. Про що мовчать мистецтвознавці», який зазначає, що художник вкладає певний спектр особистих станів, які через образи з картин передаються глядачеві і кожен зможе знайти в них щось своє, притаманне лише своєму внутрішньому світу.
Запрошуємо всіх бажаючих, відвідати виставку робіт Ольги Тимченко та віднайти в її картинах щось своє, що притаманне буде лише вам.
Д. Бережняк, зав. художнього відділу НКМ ім. І. Спаського.

Ніжинський краєзнавчий музей ім. Івана Спаського

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь