Ніжинці вимагають наявність на зупинках графіку руху автобусів

 

 

 

 

Нема графіку – нема відповідальності. Ніжинці вже звикли приходити на зупинку і чекати автобуса, не знаючи, коли саме він приїде. Уже не перший рік транспортному відділу нарікають на відсутність чіткого графіку руху автобусів на зупинках, що особливо відчутно для мешканців у нічний час, коли автобуса доводиться чекати 30-40 хвилин. Це в той час, коли інтервал руху має бути чітко визначеним.

На сайті Єдиної системи місцевих петицій з’явилась відповідна під назвою “Повісити на кожній зупинці розклад руху автобусів (точний час)”

“Маршрутні транспортні засоби в Ніжині мають хаотичний графік руху. Мешканці міста неодноразово стикались з ситуацією, коли автобуса доводиться чекати по 30-40 хвилин (здебільшого у вечірній час). На запитання: Який у вас інтервал руху – 15, 20, 30 хвилин? – водії відповідають, що автобус, котрий мав їхати, поламався. Звісно, люди цього не можуть перевірити. Та і як можна поскаржитись, якщо графік руху не вивішений на зупинці. Це, в першу чергу безвідповідальність міської влади, зокрема, начальника транспортного відділу Віктора Карпенка. Уже не одноразово у 2015, 2016, 2017, 2018 роках піднімалось питання необхідності вивішення точного графіку руху автобусів по всім маршрутам (по годинам, а не періодичність як вказано на деяких зупинках), та до сих пір дане питання не вирішено. Тепер у петиції звертаємось до міської влади раз і назавжди змінити цю ситуацію і нарешті повісити на кожній зупинці розклад руху, і вплинути на керівника транспортного відділу, аби він у повному обсязі виконував свої повноваження, працював ініціативніше, і покращував сферу пасажирських перевезень у Ніжині.”, – йдеться у петиції.

Підписати петицію може кожен за ПОСИЛАННЯМ

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь