Знай наших або Чергова перемога учнів Ніжинської хореографічної школи

 

 

 

 

08-11 лютого 2019 року  на гірськолижному курорті «Сонячна долина», що в 10-ти кілометрів від міста Чернівці, відбувся ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ   ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС МИСТЕЦТВ  «ЗИМОВІ ВІЗЕРУНКИ».

Учасниками фестивалю-конкурсу стали творчі колективи, солісти, ансамблі всіх жанрів і напрямів (вокал, хореографія, циркове мистецтво, інструментальне мистецтво, художнє мистецтво, театр моди), молоді дизайнери-модельєри, моделі, дитячі та молодіжні студії та театри моди, а також дитячо-юнацькі, молодіжні, студентські  театральні колективи з різних куточків України.

Активну участь у ІІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв «Зимові візерунки» взяли учні та творчі колективи Ніжинської дитячої хореографічної школи:  11 заявок було подано для участі у номінаціях «Хореографія», «Оригінальний жанр»,  «Інструментальний жанр», «Вокал».

Готувалися старанно та натхненно і діти, і їх викладачі. А результат їхньої наполегливої праці –  сім  Дипломів лауреата І премії та чотири Дипломи лауреата ІІ премії.

ЛАУРЕАТАМИ  ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ МИСТЕЦТВ «ЗИМОВІ ВІЗЕРУНКИ» СТАЛИ:

  • Шумовий оркестр «Світанок» Ніжинської дитячої хореографічної школи /керівники: Марина Шматок, Микола Пампура/ та Дитячий зразковий ансамбль сучасного класичного танцю «Гармонія» /керівник – А.Ганага/– Диплом лауреата І премії в номінації «Оригінальний жанр»
  • Дитячий зразковий ансамбль сучасного класичного танцю «Гармонія» /керівник – А.Ганага/:
  • Диплом лауреата І премії в номінації «Хореографія. Класичний танець» /14-17 років/
  • Диплом лауреата ІІ премії в номінації «Хореографія. Класичний танець» /11-13 років/
  • Диплом лауреата ІІ премії в номінації «Хореографія. Сучасний  танець» (балетмейстер Ольга Даценко)  /14-17 років/
  • Диплом лауреата ІІ премії в номінації  «Хореографія. Класичний танець» /14-17 років/ – тріо «Гармонія»
  • Дует у складі: Лагодна Валерія /викладач Ганага А.Г./ та Свіріна Дар’я /викладач Камінська Ю.М./ – Диплом лауреата  І премії в номінації «Інструментальний  жанр. Фортепіано»
  • Ходак Анна /викладач Колодка І.Є./ – Диплом лауреата І премії  номінації «Інструментальний  жанр. Фортепіано» /11-13 років/
  • Пешко Єлизавета /викладач Колодка І.Є./Диплом лауреата І премії в номінації «Інструментальний  жанр. Фортепіано» /11-13 років/
  • Чернишова Поліна /викладач Бобир Л.В./ – Диплом лауреата І премії  номінації «Інструментальний  жанр. Фортепіано» /14-17 років/
  • Пешко Єлизавета /викладач Дяконенко І.П./ – Диплом лауреата І премії в

номінації «Естрадний вокал» /11-13 років/

  • Ханова Юлія /викладач Евелєкова Т.Д./ – Диплом лауреата І премії  в номінації «Естрадний вокал» /14-17 років/

 

Учні Ніжинської дитячої хореографічної школи  з року в рік відкривають для себе секрети та красу Західної України: вони вже неодноразово побували  на фестивалях-конкурсах у Львові, Ужгороді, Кам¢янець-Подільському, Буковелі, Верховині, Косові, а тепер уже й у Чернівцях. Гірськолижний курорт «Сонячна долина» вразив їх тим, що саме там  унікально поєднались комфорт, високоякісне обслуговування, дика природа,  цілюще повітря. А організатори ІІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу мистецтв «Зимові візерунки» зробили все для того, щоб обдаровані діти та молодь  з усіх куточків України  продемонстрували свій професіоналізм і неповторність, обмінялися таким важливим для усіх конкурсно-фестивальним досвідом та оздоровилися, в повній мірі використовуючи унікальний природно-кліматичний потенціал Карпат та програми активного відпочинку.

Піднесеними та щасливими повернулися юні ніжинці до рідного міста, аби і надалі старанно працювати  та здійснювати посильний вклад у справу розвитку, збереження та широкої пропаганди музичного, вокального та хореографічного мистецтва.

Алла Ганага та Марина Шматок,

викладачі Ніжинської дитячої хореографічної школи

 

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь