У Ніжинському НВК №16 «Престиж» розпочалася декада іноземних мов

 

 

 

 

Упродовж десяти днів з 13 по 22 лютого у Ніжинському навчально виховному комплексі №16 «Престиж» буде панувати надзвичайна атмосфера багатомовного спілкування – щорічна декада іноземних мов. Цього разу гаслом заходів є “New language – new world!” («Нова мова – новий світ»). Старе прислів’я говорить: ,,Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти і людина.’’ Кожна мова це- ключ, який відкриває двері до спілкування, подорожей, успішної кар’єри, пізнання звичаїв та традицій країн, мови яких ми вивчаємо.
Англійська мова – це офіційна мова міжнародного бізнесу і торгівлі, Інтернету, науки, мистецтва, 80% ділового мовного простору. Німецька – мова техніки і фінансів. Французька мова є офіційною у різноманітних спільнотах та організаціях, а ще це – мова кохання. Польська мова є мовою наших найближчих сусідів. У нашому закладі вихованці мають змогу вивчати всі ці мови і усвідомлюють важливість їх вивчення.
За традицією декада розпочалася урочистим відкриттям з презентаціями тематичних стіннівок.
Справжнім сюрпризом для учнів став майстер-клас по виготовленню валентинок, а його продовженням було свято до Дня закоханих у рамках урочистого засідання євроклубу «Відкриті долоні». Старшокласники дізналися про традиції святкування Дня Святого Валентина в різних країнах світу, було представлено інтерактивну конкурсну розважальну програму, лунали пісні та вірші про кохання. Учасники запалювали аудиторію жвавими танцями та флешмобом. Фінальним акордом стала вікторина з солодкими призами.
А попереду на вихованців ННВК №16 «Престиж» чекають нові враження від участі у конкурсі малюнків та пісень, розважальних марафонах, парадах англійських традицій, інтелектуальних іграх та переглядів фільмів в оригіналі.
Керівник шкільного МО вчителів іноземних мов Л.І. Синяк

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь