Яке здорожчання найсильніше «б’є» по гаманцях ніжинців? Результати опитування

 

 

 

 

2019 рік почався зі зростання цін на ряд послуг та продуктів. Редакція сайту “Нежатин вирішила зробити опитування “Яке здорожчання найсильніше «б’є» по кишенях ніжинців?”. Про те, що комунальні послуги “тягнуть” найбільше з гаманців українців, і говорити не потрібно. А от щодо решти послуг та продуктів, таких як: проїзд в автобусах, послуги зв’язку, продукти харчування, цигарки, квитки на потяг, стало цікаво дізнатись статистику.

В опитуванні сайту взяло учать 746 ніжинців. 69%, а це 514 опитуваних, вказали, що більшість бюджету витрачають на продукти харчування. 19% (141 голос) проголосували за значні витрати на проїзд в автобусах. 8% (56 голосів) ніжинців стверджують, що найбільше по їхньому гаманцю б’ють витрати на цигарки. 4% опитуваних (29 голосів) скаржаться на зависокі ціни на послуги зв’язку. Лише 1% ніжинців (6 голосів) поставили голос на позначці «квитки на потяг».

Як бачимо, щорічне зростання мінімальної заробітної плати тягне за собою ланцюг інших зростань цін на послуги та продукти. Як результат – збільшення заробітної плати громадяни України не відчувають…

Яке здорожчання найсильніше «б’є» по гаманцях ніжинців?

Результати голосування

Завантажується ... Завантажується ...

Марина Волинець

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь