Фестиваль патріотичної пісні у Ніжині. ФОТО

 

 

 

 

19 лютого в стінах Ніжинського будинку дітей та юнацтва відбувся 4-ий відкритий міський фестиваль патріотичної пісні. Захід був присвячений Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні, які загинули за ідею успішної, європейської України у 2014 році.

З цього року фестиваль став відкритим, адже до участі в ньому приєднались Вертіївська та Лосинівська об’єднані територіальні громади. Фестиваль розпочався та закінчився спільним виконанням членами журі, керівниками закладів освіти, педагогами та батьками зворушливої пісні «Україна – це ми».

Талант своїх учнів та вихованців продемонстрували 15 закладів дошкільної освіти та 19 закладів загальної середньої освіти. Після кожного виступу учасники отримували дипломи учасника фестивалю від Управління освіти та подарунки від благодійного фонду «Копиця» – Копиці Наталії Миколаївни.

Треба зазначити, що виступи всіх учасників були на гідному рівні. Вокал, хореографія та сценічні костюми високо оцінили члени журі та глядачі. Фестиваль патріотичної пісні оцінювало компетентне журі на чолі з заступником начальника Управління освіти Надією Пономаренко. До його складу входили: Наталія Копиця – депутат Чернігівської обласної ради; Людмила Бойко – депутат Чернігівської обласної ради; Людмила Дорохіна – кандидат мистецтвознавства, кавалер Почесної відзнаки «Орден за видатні досягнення у музичному мистецтві», Відмінник освіти України, викладач КВНЗ «Ніжинський коледж культури і мистецтв ім.. М. Заньковецької»; Сергій Голуб – директор музичної школи, Заслужений працівник культури України; Коваленко А.М.- спеціаліст Управління освіти; Левицька Т.М.- завідувачка ММК; Василевська Л.С.- методист ММК.

Лілія Журко

фото автора

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь