Молокозавод Чернігівщини випустив незвичайну партію сгущенки до Міжнародного жіночого дня

 

 

 

 

Ічнянський молочно-консервний комбінат презентував чергову лімітовану тематичну лінію згущеного молока.

На банках зі згущеним молоком зображені дружини видатних українців. Про долю цих жінок знають менше, ніж про їх чоловіків, а тому до 8 березня виробники вирішили виправити цей дисбаланс.

Серія складається з 4-х банок з портрета Віри Коцюбинської -дружини класика української літератури Михайла Коцюбинського, Ярослави Бандери -дружини лідера ОУН Степана Бандери, Олександри Скоропадської – дружина гетьмана Української держави і Наталії Березинської-Шухевич дружини командира УПА Романа Шухевича.

«Скоропадський, Шухевич, Коцюбинський, Бандера … Ми знаємо, що вони зробили для України, та чи знаємо ми, що поряд з ними були НЕ менш видатні жінки, історії яких надихають та захоплюють», – йдеться в повідомленні Ічнянського ММК.

«Ми пропонуємо вам згадати історії їхнього життя, Які є яскравим прикладом того, що українські жінки варті поваги на рівні з чоловікамі. Давайте пам’ятати про це НЕ тільки 8 березня ».

Нагадаємо, в грудні 2018 року Ічнянський молочно-консервний комбінат випускав крафтову серію згущеного молока, присвячену українській армії. У лінійці було шість банок солодкого продукту.

Джерело: 0462

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь