Ніжинські дошкільнята вивчали властивості різних рідин

 

 

 

 

«ДО КАПІТОШКИ У ВЕЛИКУ РОДИНУ
УСІ ДРУЖНО ЙДЕМО НА ГОСТИНУ»
АБО
ТЕМАТИЧНИЙ ДЕНЬ В ДНЗ №13 «БЕРІЗКА»
ПРИСВЯЧЕНИЙ МІЖНАРОДНОМУ ДНЮ ВОДИ

Вода – це життя – еколого-пізнавальний проект на заключному етапі покликав велику родину дітей на гостину до Капітошки. Скільки пригод, скільки відкриттів, чудернацьких див, незвичайних дослідів цього дня було подаровано дітям. Педагоги ретельно готували обладнання для дослідницької діяльності з водою, щоб закріпити її властивості, щоб відкрити для дітей нове і незвідане .
Через Квест-гру екологічного спрямування , вихователь-методист Парубець Н.Г. провела захоплюючу експериментально-дослідницьку роботу , де старші дошкільники самі активно працювали з водою і молоком, олією і барвниками; в хід ішли цікаві пригоди на умовних станціях «Загадкова», «Науковців», «Розумників», «Екологічна», «Художня». Діти успішно доводили важливість бережливого ставлення до води, до нашої річки Остер, розглядали краплинки води через мікроскоп, розв’язували екологічні завдання, міркували над загадками та малювали водичку для рибок. І, нарешті, їх чекав сам Капітошка з солодкими краплинками – цукерками, які вони залюбки посмакували.
Тематичний День Води захопив дітей всіх вікових груп і тут доклали справжню старанність , вигадку і бажання навчити шанувати воду, як символ життя, наші вихователі: Хорешко Н.В., Брикаліна Н.М., Стільник Ю.В.,Гнітій Л.О., Колесник А.В., Божок Т.Г., Вергун І.А, Костандова І.В.,Мошко О.М., Мархель І.В.
Про воду, як безцінний дар, як багатство України, щиро повідали дорогі гості – керівник ніжинського міжрайонного водного господарства Тарасенко В.О., заступник начальника Козинець В.В., які опікуються водними ресурсами нашого древнього і вічно юного Ніжина.
Приємно було бачити в стінах дошкільного закладу і засоби масової інформації міста у особі Коломійченко В.Л. .
День Води підходив до завершення, діти і дорослі яскраво його запам’ятають, як один із найкращих і найцікавіших.

Наталія Примушко завідуюча ДНЗ№13 “Берізка”

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь