Зниклу ніжинку знайшли

 

 

 

 

Оновлено, станом на 9 годину 27 березня. Ніжинські поліцейські від колег з Києва довідолися про те, що жінка, яка вчора у Ніжині пішла з дому та не повернулася, дісталася до Києва. Зараз перебуває у одній із лікарень столиці, де оглянута лікарем. Загрози життю пенсіонерки немає. Наразі вона чекає доки до неї приїде син.

Нагадаємо, 26 березня о 7:30 до поліції надійшло повідомлення про те, що 77-річна місцева мешканка вийшла з дому та не повернулася.

За допомогою до поліцейських звернувся її чоловік. Він розповів, що вранці дружина вдяглася та вийшла на вулицю. З собою взяла господарську сумку, проте чи були у ній гроші та документи не знає. Телефону вона при собі не мала. Чоловік зазначив, що у його дружини є проблеми з пам’яттю, тому вона може заблукати у місті.

Жінка була вдягнена у чорну хутряну шапку, пальто світло-синього кольору, штани та кофту чорного кольору. З особливих прикмет – волосся на підборідді.

Просимо всіх, хто має будь-яку інформацію про місце перебування жінки, – негайно повідомити про це за номером «102», (068)469-52-39.  Окрім цього, просимо максимально поширити даний пост для збільшення шансів якнайшвидше знайти її живою і здоровою.
 

 

Сектор моніторингу Ніжинського відділу поліції

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь