Через пожежу на сміттєзвалищі у Ніжині замірятимуть рівень забруднення повітря

 

 

 

 

У суботу 30 березня в малому залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради  відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо виникнення пожежі на полігоні твердих побутових відходів в місті Ніжині.
На екстренному засіданні штабу було заслухано заступника керівника комунального підприємства “Виробничого управління комунального господарства” Юрія Хоменка, який доповід про причини виникнення небезпечної події, а також про заходи які були вжиті щодо ліквідації пожежі. Про це повідомляє відділ НС та ЦЗ, відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю  Ніжинської міської ради.

Підвівши підсумки наради комісія вирішила визнати пожежу на полігоні твердих побутових відходів загрозою виникнення надзвичайної ситуації з кодом 20610. 31 березня з 07-00 години залучити до ліквідації пожежі сили та засоби комунально-технічної служби цивільного захисту м.Ніжина, протипожежну службу та окремі підприємства.
Ніжинському міськрайонному відділу ДУ “Чернігівський лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України” надано доручення провести заміри стану повітря в мікрорайоні по вулиці Прилуцькій та інших місцях.

Зазачимо подібний випадок два дні тому стався і на Київщині.

Читати по темі: На Київщині другий день горить сміттєзвалище Повний текст читайте тут

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь